Tänään se sitten alkoi, Koko Suomi leipoo toisen tuotantokauden jaksot. Kirjoittelin kuvausten aikana aina omia ajatuksia hieman ylös, joten ajattelin purkaa niitä tässä blogissakin hieman
Eli kakku jossa on sokerikakkupohja, kuivakakkupohja murskattuna, puolukkavaniljamousse, sokerikuorrutepäällinen jonka päällä on suklaakakku suklaapuolukkamoussella ja kaikki on kuorrutettu suklaaganchella
Tähän aikaan vuodesta satoa tulee suorastaan pakahduttavaa vauhtia. Oikeasti juuri nyt pitäisi olla lomalla keräämässä satoa maasta ja metsästä sekä säilöä aamusta iltaan
Meillä on nyt uusi uuni, jipii. Sen kunniaksi rupesin tänään leipomaan kahdenlaista kuivakakkua. Ensiksi tein valkosuklaakirsikkakakun, joka onnistui aivan erinomaisesti, eikä siitä ole enää jäljellä kuin rippeet pakastimessa
(kuvan kakussa ei ole moussea, vaan se on kuivakakku kuorrutettuna suklaalla. Huomenna päivittyy toivottavasti myös kuvia täytetystä moussekakkuversiosta