Lisää lopuksi karkeaksi rouhittu valkosuklaa. Ingmanin perinteinen tai Danone)100 g leivontaan tarkoitettua valkosuklaataKuorrutus ja koristeluSokerilla ja vaniljasokerilla maustettua kermavaahtoa sekä limen kuorta ja valkoista glitteriaja/taivalkosuklaatataitomusokeriaVaahdota sokeri ja rasva
* sulatata valkosuklaa. Kuppikakut on periaatteessa koristeltuja muffinsseja. Halutessaan kuppikakut voisi lopuksi vielä koristella vaikka pienillä nomppareilla tai muilla sokerimassakoristeilla
Pursota tai levitä jäähtyneiden kuppikakkujen päälle, koristele esimerkiksi mustikoilla, valkosuklaalla ja koristekukilla (tuoreilla tai sokerikukilla)
Tein kuorrutteeksi kermavaahtoa, johon lisäsin hiukan mascarponejuustoa ja valkosuklaata. Valmista värikkäät kuppikakut sekoittamlla toiseen taikinaosaan nonparellit ja vaniljatahna
Kuppikakut saavat makua fariinisokerista, raikkaista marjoista ja valkosuklaasta. Nämä herkulliset kuppikakut löytävät tiensä ainakin johonkin meidän kesän juhlapöydistä
2 munaa1dl sokeria1dl (maito)kahvia80g voita/margariinia sulatettuna1tl vaniljasokeria1,5tl leivinjauhetta2 dl vehnäjauhoja0,5dl kaakaojauhetta75-100g Hershey's Kisses/Cookies'n'Cream suklaata (löytyy nykyään näköjään jopa meidän lähi Salesta Amerikka-hyllystä) TAI valkosuklaata ja Oreo/Domino-murskaaVaahdota munat ja sokeri
Nämä mustikkakuppikakut muuntautuivat varsin ylellisiksi paahdetun valkosuklaamurun myötä. kuppikakut. Ja kieltämättä paahdetun valkosuklaan kinuskinen makeus sopii kuin nenä päähän mustikan kaveriksi