P. o. r. m. i. e. h. n. k. a. s. v. t. y. ö. l. p. ,. j. u. S. ä. -. M. d. V. K. b. N. H. T. 8. c. w. g. 2. 1. (. ). 4. 5. 3. G. B. A. E. f. 7. R. a l. k g. t l
N. ä. i. n. p. s. e. a. l. k. u. o. t. m. h. v. K. j. r. b. ,. ". V. d. y. H. 1. c. 2. ö. w. ½. D. -. P. (. f. ). L. S. A. O. g. R. 0. °. C. 5. 6. d l. k g
1 ½ kg lampaan ribsejä, leveinä paloina. 1. Sekoita kastike. Suolaa liha. 2. Laita lihat grillille ja kääntele 5 minuutin välein, penslaa koko grillauksen aikana kastikkeella
Harjoittelin pääsiäislampaan tekoa ja tänä vuonna eri tapaan kuin aikaisemmin. Nyt tarjolla olisi lampaan ulkofilettä, jonka paistoin sellaisenaan ilman marinointia, pannulla