Lampaanpaisti paistopussissa reseptejä

Lampaanpaisti ja mokkakastike

Lampaanpaisti ja mokkakastike

Sulata pakastettu lampaanpaisti hitaasti jääkaapissa. 3,5 kg lampaanpaisti (luuton). ) 3,5 kg lampaanpaisti

Lampaanpaisti gorgonzolan kera

Poista lampaanpaistista muut luut, paitsi reisiluu. 2 kg lampaanpaisti luineen. 1. Kuumenna uuni 175 asteeseen
Mathildan lampaanpaisti ja samettinen kastike

Mathildan lampaanpaisti ja samettinen kastike

1,8 kg luuton lampaanpaisti (pakaste)8 valkosipulinkkynttä2 rkl öljyä2 rkl kuivattua minttua1 rkl kuivattua rosmariiniamustapippuria2 dl vahvaa kahvia15 pikkusipulia tai 2 - 3 isoa sipuliaLISÄKSI. 5 dl paistolientä siivilöitynä3/4 dl vahvaa kahvia½ dl vehnäjauhoja3/4 tl suolaa½ tl roseepippureita1 tl soijakastiketta2 rkl minttuhyytelöä½ dl kuohukermaaSulata lampaanpaisti jääkaapissa (n
Marinoitu lampaanpaisti

Marinoitu lampaanpaisti

Pirkan reseptiarkistosta löytyi paistopussissa marinoitu lampaanpaistin ohje. Ohjeen otan kuitenkin varmuuden vuoksi talteen, jos vielä joskus tarvitsee isommalle porukalle lampaanpaistia laittaa

Lampaanpaisti

Jos käytät pakastettua lampaanviulua, sulata se jääkapissa. Varaa siihen aikaa n. 1 vuorokausi. Sekoita huoneenlämpöinen voi ja mausteet tasaiseksi tahnaksi

Lammaspaisti

n lampaanpaisti. Puhdista paisti hyvin. Pane se ja kahvi esim. suureen paistopussiin ja anna marinoitua seuraavaan päivään

Lammaspaisti (kokonainen)

n lampaanpaisti. n lampaanpaisti. 2,5 - 3 kg. 1 rkl minttua. 1 rkl suolaa. 5-8 valkosipulin kynttä. marinointiin

Lammaspaisti 1

(noin 2 kg) luuton lampaanpaisti. Poista sulatetusta lihasta kalvot. Sekoita öljyyn mausteet ja pilkotut valkosipulinkynnet ja hiero tahna lihaan