Perinteisistä jouluruuista mun ehdoton suosikki on lanttulaatikko. Niin, perheen paheksuvista katseista huolimatta lanttulaatikkoa voi kyllä syödä vaikka pastan kanssa
Lämmitä laatikot uunissa 200c. Laatikoiden tekeminen itse on varmasti jonkun mielestä hullun hommaa, itse kokeilin viimejouluna ekan kerran ja laatikoista tuli tosi hyviä
Lanttulaatikko. Paistoin laatikkoa 180-asteisessa uunissa noin 1,5. 10 henkilölle kannattaa tehdä lanttulaatikkoa 2 x ylläoleva ohje, niin ei lopu syötävät kesken. porkkanalaatikkoa noin 200-asteisessa uunissa 1,5 tuntia
Mikäli paistat laatikot hyvissä ajoin ennen tarjoilua ja mahdollisesti pakastat ne, mehevöitä laatikko muutamalla voinokareella ja pienellä kermalorauksella, kuumenna uunissa
Paista uunissa, (mitä matalampi lämpö ja pidempi paistoaika, sitä parempaa. Lanttulaatikko. Laita foliovuokiin, ripottele pinnalle korppujauhoja sekä voinokareita ja paista uunissa foliovuuissa (tai yhdessä isossa) noin 1h, 175asteessa
Pitkään uunissa hautuneet mehevät laatikot ovatkin mitä ihaninta herkkua. Siispä mikäli ensi jouluna ostat laatikot valmiina, tee edes lanttulaatikko itse