Seesamilehtikaalinvalmistus alkaa lämmittämällä öljy suurella pannulla kuumaksi. Seesamiöljyllä ja sitruunalla maustettu lehtikaalihöystö on tähän mennessä (heti lehtikaalisipsien jälkeen) suosikkitapani valmistaa lehtikaalta
Valmistus vaatii pientä ennakkosuunnittelua, eli ihan pikaruokaa mieliteon iskiessä tämä ei ole, koska punajuuret ovat ilman muuta parempia ja makeampia kun ne paahtaa eikä käytä kaupan valmiita etikkapunajuuria, vaikka varmaan niinkin voisi oikaista
Valmistus. Jo pidempään muodissa ollut (ja toivonmukaan) myös käyttöön jäänyttä lehtikaalia voi käyttää monipuolisesti niin salaateissa, pastassa, puristaa mehuksi kuin valmistaa maistuvia ja terveellisiä sipsejäkin
Itse olen ainoa, jonka mielestä lehtikaali on useimmissa muodoissa hyvää. Kun liemipohja ja nyhtökana on valmiina, itse keiton valmistus sujuu hujauksessa
Valmistus. 5 isoa lehteä lehtikaalia. 5 isoa lehteä lehtikaalia. Uudessa keittiössä on kokkailtu nyt kuukauden päivät ja ruokavalio on vaihtunut muuton jälkeen kevyemmäksi
Silppua lehtikaali ja yhdistä se pinaatin kanssa kulhossa. Valmistus. Jos huuhtelet lehtikaalin ja pinaatin vedellä, kuiva ne huolellisesti talouspaperiin
hedelmäinen lehtikaalisalaatti. Lantliv mat&vin -lehden joulunumerosta löytyi ihanan hedelmäinen salaattiohje, jonka valmistus ei sekään sujunut kommelluksitta, mutta lopputulos oli herkullista