Tee jauhojen keskelle kolo ja kaada siihen voisula, hiiva ja jogurtti. Naan leipä on Intialainen pannuleipä, jota on todella helppo valmistaa myös itse
Maistuva leipä, jossa on runsaasti täytteitä. 1 pss kuivahiivaa (sekoita hiiva pieneen jauhomäärään ja sekoita taikinaan). 1 pss kuivahiivaa (sekoita hiiva pieneen jauhomäärään ja sekoita taikinaan)
Murenna hiiva kulhoon. Sain reseptin jo kymmenisen vuotta sitten ystävältäni, joka siihen maailman aikaan toimi edelläkävijänä ja jo bloggasi juurikin näitä ihania leipäreseptejä
Sekoita, kunnes hiiva on liuennut. 25 g tuorehiivaa. Murenna hiiva yleiskoneen kulhoon, lisää sekaan psyllium, hunaja ja 37 asteinen vesi. Paista leipää 200 asteessa tunnin verran. 25 g tuorehiivaa
Näin arjen alkaessa tulee puuron jämiä jääkaappiin, jotka jemmasin tähän herkulliseen sekäleipään. 5 dl käden lämpöistä vettä 50 g hiivaa1 1/2 tl suolaa2 rkl siirappia2 dl riisipuuroa2 dl kaurapuuroan. 10-12 dl kokojyvä vehnäjauhoja50 g öljyäSekoita käden lämpöiseen veteen hiiva suola ja siirappi, puurot sekä jauhoja niin, että taikina irtoaa kulhon reunoilta. 50 g hiivaa
Sunnuntaina tuli teeveestä ohjelma jossa perhe koitti päästä pienemmällä pudjetilla viikon toimeen ja siinä sitten opetettiin tämän tyylinen leipä ja kun en ollut ennen karate iskuja tai muuten tullut mätkittyä taikinaa niin pakkohan tätä oli kokeilla ja kyllä vaan hyväähän tämä oli