Päällystä leipävuoka leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan. - Leipäkuukausi -. Uusia tuulia -blogissa täällä oli hyvän kuuloinen ja näköinen viljaton leipä
Taikina. Maistuva leipä, jossa on runsaasti täytteitä. ½ dl öljyä (lisää taikinaan). Kaulitse taikina jauhotetulla pöydällä suorakaiteen muotoiseksi (n
Paras osa valmistuksessa on tietenkin se, ettei taikinaa tarvitse vaivata. Yleensä jos olen kokeillut leipoa leipää niin siitä tulee aivan liian tiivistä eikä kuori ole tarpeeksi kovaa
Viime viikonloppuna otin itseäni niskasta kiinni ja laitoin taikinan tulille. Vaikka leivon aika paljon niin leipiä en ole kauheasti tähän mennessä vielä tehnyt, ainakaan ihan normaalia leipää
Ja jottei resepti ja postaus menisi liiaksi terveysintoiluksi, suosittelen lisäämään leipätaikinaan pari ruokalusikallista siirappia, joka tuo leipään ihanaa makua (siirappi ei kuitenkaan pakollinen)
Taikinassa on mukana mallassiirappia ja maitoa,joten leipä on maultaan aavistuksen makea. esitaikina. Italiassa kun ollaan niin alueelle löytyy tietysti myös omat leipänsä