Niistä tuli sitten pyöräytettyä tälle päivälle täytettyjä lettuja sekasalaatin oheen. Letut onnistui yli odotusten, koska yleensä niissä on haasteena saada täytteen maustaminen kohdalleen
Lettutaikinan reseptissä nyrkkisääntönä on, että jauhojaja munia tulee noin puolet maidon määrästä. Äitini tapasi sokeroida letut heti paistamisen jälkeen
Blogi on viettänyt useamman viikon hiljaiseloa, mutta täällä ollaan taas. Letut pysyvät ehjänä, kun odottaa kärsivällisesti, että pinta on hyytynyt ennen kääntämistä
Mikä sen parempi ruoka kuin kaikkien suosikit pinaatti- japorkkanaletut. Kun kaikkien suosikkiletut yhdistää samaan annokseen, saadaan aikaan jotain vielä parempaa
Lado täytetyt letut riviin pellille ja ripottele päälle juustoraastetta ja oreganoa. Kokeilin ensimmäistä kertaa käyttää hippuhiilari-jauhoseosta letuntekoon vehnäjauhojensijaan