Tämä oli pitkästä aikaa ensimmäinen liharuoka mitä meillä tehtiin ja se oli todella hyvää. ). Hieman taustaani näin lyhyesti, söin 21 vuotiaaksi vain jauhelihaa, kanaa ja kalaa mutta en ollenkaan lihaa, siis pihvejä tai muita sellaisia
Etiopialainen lihakastike. n. 1/2 kuppia rypsiöljyä. 500 g naudanlihaa kuutioituna. 1 sipuli. 2 paprikaa, tulee hienomman näköistä jos laitat vaikka eri väriset paprikat
Ukkoni on liharuokien ystävä, varsinkin sellaisten joissa ei ole mitään "turhaa". Tässä siis teillekin helppo ja yksinkertainen ohje maukkaan lihakastikkeen tekemiseen
Lisäksi tein salsaa, guacamolea sekä mausteista lihakastiketta plus kaurafraisea. Sain veljeltä lainaks tortillaprässin ja voi että nyt joutuu hommaa itellekin semmoisen
Ruokamessuilla maistoin nyhtökauraa ja tykästyin kovasti sen makuun. Se ei ollut mikään lihan korvike, joka maistuu lihamaiselle vaan ihan oman makuisensa proteiininlähde, jonka korvaa lihan ruoanlaitossa
Sosiaalisen kanssakäymisen ja hauskojen hetkien lisäksi kesyjen kokkaajien iltamista on jäänyt kouraan toki jo monta hyvää makumuistoa, joista yksi on tämä tujun mausteinen ja lämmittävä tomaattinen naudanlihakastike
Tarkoitukseni oli tehdä stroganovia naudanlihasta, mutta naudan liha muuttuikin matkalla sianlihaksi, josta tehtiin vähän samantyylinen herkullinen pataruoka