Anna padan hautua uunissa reilut pari tuntia. Stifado eli kreikkalainen lihapata. Söimme stifadon riisin kanssa, mutta myös hunajalla maustetut, uunissa paahdetut juurekset sopivat lihapadan lisukkeiksi
Ja siinä se sitten on, pitkään haudutettu lihapata perunamuusin ja marinoitujen ruusukaalien kera. Syksyssä ja talvessa on se hyvä puoli, että takan lämmityskausi alkaa jälleen ja erilaiset padat valmistuvat jälkilämmöllä mitä mainioimmin
Itämainen lihapata. No ei ihan kukkoa, mutta kanaa kuitenkin ja pitkään uunissahaudutettuna. Keräsin blogista 10 juhlapöytään sopivaan reseptiä, koska tästä alkaa tiukka juhlakausi
Pitkään uunissa hautuneet liharuoat maistuvat parhaalta talven pakkassäillä. Uunissa haudutettu lihapata (4. Anna kypsyä uunissa 225 asteessa 30 minuuttia, jonka jälkeen laske lämpötila 150 asteeseen ja jatka hauduttamista vielä kolmen tunnin ajan. Uunissa haudutettu lihapata (4
Paista 175 asteisessa uunissa 1 tunti ilman kantta. Resepti pohjautuu Glorian Ruoka&Viini lehden 06/2010 numerossa olleeseen reseptiin ranskalaisesta lihapadasta
Mikäli aiot pitää kauemmmin uunissa lisää olutta muutaman tunnin välein. mutta se lihapatahan se vasta Suomalasita ruokaa on, joten laitoin itekkin padat porisemaan jo eilen
Burgundinpata pitää sisällään kolme reseptiä, jotka lopuksi yhdistetään, punaviinissä haudutettu lihapata, ruskeiksi haudutetut sipulit ja voissa paistetut herkkusienet
Jos vuodenvaihteessa olisi ollut hyytävän kova pakkanen, tällainen haudutettu lihapata olisi sopinut ehkä paremmin kuvioon, mutta toimi se lauhemmallakin säällä
Syksy saa tahtomaan taas pitkään uunissa haudutettua tuhtia lihapataa. Ota kansi padan päältä ja anna ruoan olla uunissa sen aikaa, että pinta saa väriä ja kastike kiehuu hieman kasaan
Varsinkin viileään vuodenaikaan huolella haudutettu lihapata tai sunnuntaipaisti tekee niin hyvää. Ne kohoavat uunissa muhkeiksi, mutta alkavat laskea heti uunista ottamisen jälkeen