Padan esivalmisteluihin menee ehkä vartti, jonka jälkeen haudutellaan pataa uunissa pari tuntia. Olen muutamaa ohjetta kokeillut, ja tämä pata on kyllä helppo ja maistuva
Liha oli jo tunnin haudutuksen jälkeen ihanan pehmoista, mutta annoin sen hautua vielä pidempäänkin uunissa, alensin vaan lämpötilaa ja laitoin vuokaan folion kanneksi
Loppupeleissä minulla taisi lihapata olla uunissa reilu neljä tuntia ja lihakastike oli NIIN hyvää. Tämä ohje ei ole juuri tuo kyseinen ohje, mutta tästäkin ohjeesta tuli ihan törkeän hyvää lihapataa
KINKKUPATA / LIHAPATA. Ja muistakaa että uunit ovat eri tehoisia, eli viitteellinen ohje. 800 g kalakukko lämpiää 160 asteen uunissa noin tunnin folion sisällä. 800 g kalakukko lämpiää 160 asteen uunissa noin tunnin folion sisällä
Tämän ohjeen poimin Valion uudesta Kotiruokaa lehdestä ja sitä kannattaakin. Talviseen päivään ateriaksi sopii parhaiten oikein muheva lihapata, uunissa paistettuna
Syksy saa tahtomaan taas pitkään uunissa haudutettua tuhtia lihapataa. Ota kansi padan päältä ja anna ruoan olla uunissa sen aikaa, että pinta saa väriä ja kastike kiehuu hieman kasaan
Burgundinpata pitää sisällään kolme reseptiä, jotka lopuksi yhdistetään, punaviinissä haudutettu lihapata, ruskeiksi haudutetut sipulit ja voissa paistetut herkkusienet