Helppo lihapata (uunissa kypsentäen). Ruskista lihat uunivuoassa 200-225 asteisessa uunissa. Lisää uunivuokaan sipulit ja porkkanapalat ja kaada vuokaan vettä niin että ainekset peittyvät ja anna ruoan kypsyä 150 - 175 asteisessa uunissa vähintään 2 tuntia. mulla hautui vielä noin 130 asteisessa uunissa ½ tuntia päälle. Laitoin lisäkkeeksi uuniperunan puolikkaita kypsymään pellille, kun lihapata oli ollut jo uunissa noin 1½ tuntia
Irlantilaiseen lihapataan tarvitaan irlantilaista stout-olutta. Paista uunissa 150 asteessa noin 1 1/2 tuntia, lisää basilika ja hunaja ja tarvittaessa vettä sekä tarkista maku
Kun päivä meni puuhastellessa ulkosalla, lihapata kypsyi miedolla lämmöllä uunissa useita tunteja. Paista uunissa ensimmäiset puoli tuntia 200 asteessa ja laske lämpötila sitten 125 - 150 asteeseen. Itse laskin tuohon 125 asteeseen, koska lihapata säi rauhassa kypsyä neljän tunnin ajan
Lihapata possun lavasta. Kypsennä pataa kannella peitettynä 200-asteisessa uunissa noin 2 tuntia. Nyt ei oikein runosuoni syki, eikä sanat irtoa, joten ruoka puhukoon puolestaan
Oman palapaistipatani tein tuplamäärällä ihan siitä syystä, että kun pataa haudutetaan uunissa tuntitolkulla, niin sitä kannattaa tehdä kerralla reilumpi satsi
Liha oli jo tunnin haudutuksen jälkeen ihanan pehmoista, mutta annoin sen hautua vielä pidempäänkin uunissa, alensin vaan lämpötilaa ja laitoin vuokaan folion kanneksi