Tänään tuli tieto, että parin viikon sisällä Kääpiölinnassa alkaa seuraava myllerrys. Nyt laitetaan kylpyhuone uusiksi lattiasta kattoon ja samalla pistetään vesieristykset kuntoon
Paista piirakkaa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes pinta on kauniin ruskea. Lihapiirakka on täyttävä iltapala, mutta vaatii seurakseen ehdottomasti raikkaan salaatin
20 minuuttia 200 asteisessa uunissa (kiertoilma). En muista mistä alun alkaen sain idean tehdä itse lihapiirakkaa, mutta nyt sitä on muutaman kerran tullut tehtyä, joka kerta pikkuisen eri ohjeilla
Lihapiirakat säilyvät kylmässä parisen päivää, mutta ne voi myös pakastaa ja lämmittää uunissa. Seuraavana päivänä voit lämmittää joko lyhyesti mikrossa tai uunissa
Pistele haarukalla pintaan vähän reikiä niin piirakka ei turpoa uunissa. Kypsennä uunissa kunnes pinta kullankeltainen (noin 15 -25 min, riippuu uunista)
Lihattomat lihapiirakat (noin 16 kpl). Paahda tomaatteja 100-asteisessa uunissa nelisen tuntia. Pari viikkoa sitten tarjoilimme synttärikutsuilla huijauslihiksiä ja parsalla ja paahdetuilla tomaateilla höystettyä perunasalaattia