- Ota lihasuikaleet noin tunniksi huoneenlämpöön ennen valmistamista. - Kuumenna paistinpannu ja ruskista lihasuikaleet voi-öljyseoksessa kahdessa erässä ja siirrä lihat uunipataan
Laita pannulle lihasuikaleet, sipulit ja inkivääri. Omasta mielestäni Seinäjoella parasta kiinalaista ruokaa saa lähes 20 vuotta vanhasta ravintola Shuang Longista
Lisää pekonit vuokaan ja paista pannulle jääneessä rasvassa lihasuikaleet, lisää vähän suolaa. Mun vuoro oli tehdä ruokaa kun viettelin vapaapäivää pääsykokeisiin lukiessa
Täytä lihasuikaleilla ja kierittele pötköksi. Silppua sienet, purjo ja yrtit sekä puolet pekonista. Kuumenna paistinpannu ja paahda sienet pekonisilpun ja maustevihannesten kanssa rapeiksi
Nosta myös lihasuikaleet hetkeksi sivuun odottamaan. Lienee yleinen fakta, että ruoka maistuu paremmin hyvässä seurassa, olipa se sitten omasta perheestä, ystävistä tai muista tuttavista koostuva seurue