Voit jättää koristeista mitä vaan pois mieltymyksiesi mukaan, minulla oli tällä kertaa chiliäja limeä, sekä hiukan ruohosipulia koska kaupasta en korianteria löytänyt…
Alexander ja Hanna Gullichsenin kirjassa Safkaa - Parempaa arkiruokaa on monia hyviä reseptejä ja viimeisin kokeilu oli Pintapaistettua lohta limetti-chililiemessä
Öljyä uunivuoka ja leikkaa lohi paloiksi. Laita kaikki aineksen lohta lukuunottamatta kattilaan, sekoita tasaiseksi ja anna seoksen muhia pari minuuttia
Yhdistä pieneen kattilaan soija, sake, chili, limen kuori ja mehu, inkivääri ja sokeri. Asettele nuudelit tarjoiluastian pohjalle, päälle bok choy ja lopuksi lohi
Tällä kertaa vuorossa on siemenillä kuorrutettu lohi kermaviilikastikkeen javalkosipuli-chiliöljyssä maustetun parsakaalin sekä tuoreen maalaisleivän kera