Lohifile laitettiin kiehautettuun, maustetuun veteen (porkkanaa, sipulia, tilliä, suolaa ja valkopippuria) ja annettiin kypsyä liemessä, sammutetulla liedellä, parikymmentä minuuttia
Valmistin lohifileet uudella tavalla. Lohifilee halkaistaan ja. n 600 g lohifilettä. Nosta lohipalat uunivuokaan ja loppukypsennä 100-asteisessa uunissa,. 600 g lohifilettä
Koska uuni oli lämmitettynä, kypsensin samassa uunissa valkosipuli-parmesaaniperunat. Suosittelen tähän ruokaan kirjolohifilettä, se on merilohta kevyempää
Maustoin lohifileen edellis päivänä näin. Siirtelin aamupäivällä hieman olohuoneessa sohvien paikkaa. Tuli kummasti muka tilaa enemän ja nyt on yhdessä nurkassa sitten meidän hoidokeille oma keittiö syvennys
Öljyä vuoka kevyesti ja laita lohifile nahkapuoli alaspäin vuokaan. 700 g kirjolohifilettä ruodottomanaöljyä vuoan voiteluun2-4 valkosipulin kynttä suolaa (laitoin noin puoli teelusikallista)pippuria myllystäyksi muhkea sitruuna kuorineen (luomua). Paista kalaa uunissa 175 asteessa noin puoli tuntia. Jos haluat kypsentää parsat uunissa, laita ne uuniin 15-20 minuuttia ennen kalan paistoajan loppumista. 700 g kirjolohifilettä
Marinoidut broilerikoivet uunissa. Graavasin tänään myös pari siikafilettä ja palan merilohifilettä. Lohifileen graavasin samoin, mutta lisäsin mukaan tuoretta tilliä