kastike, parsat ja lohimedaljongit ja välillä otin myös kuvia. Hollandaise-kastike nimittäin. Kaikki perinteiset kastikeruuoat kyllä onnistuu ja pastankastikkeet, mutta jostain punaviinisoosista näen ihan painajaisia
Kuumenna pinnoitettu paistinpannu ja pane lohimedaljongit tai -viipaleet pannuun. Sekoita keskenään kaikki kastikeaineet ja kaada kastike salaatin joukkoon tai tarjoa se erillisestä kulhosta
Sen ehdoton helmi oli beurre blanc eli voikastike, jonka resepti tuleepi tässä. Pilko salottisipuli pieneksi ja laita sipulisilppu kastikekattilaan viinin ja valkoviinietikan kanssa
Nosta medaljongit tarjoiluvadille ja valele kastike päälle. ·600 g kirjolohi- tai lohifileetä tai valmiita medaljonkeja·suolaaKastike. ·1/2 dl soija- tai teriyakikastiketta·1 tl sambal oelekia tai muuta tulista kastiketta·1 tl hunajaaPäälle
Mausta kastike sitruunamehulla, ripauksella cayennepippuria, mustapippuria ja suolaa. Kastike on erinomaista vastakeitetyn parsan, keitetyn tai paistetun kalan ja kevyesti kypsennettyjen kasvisten kanssa
Seuraavaksi oli sunnuntaina testivuorossa kalan paisto eli lohimedaljongit norjan lohesta. Arki alkoi ihan perusruualla, nakkikastikeella perunamuusin kera (koskahan meillä onkaan tätä viimesi tehty
Ihan ehdoton lemppari koko perheellä on paistetut lohimedaljongit. kierremakaronia + kanakastiketta. ) Aikuisten kastikeversiossa saatan käyttää jauhelihan lisänä purkillista valkoisia papuja tomaattikastikkeessa, jos kaapista sattuu niitä löytymään
Valmista kuntoon kastikeainekset. Kun kala on kypsymäisillään, kuumenna kastiketta varten oliiviöljy ja kuullota siinä valkosipulisilppua pari minuuttia
Sekoita kastike ja valele kaloja ja kypsennä kuvun alla vielä viitisen minuuttia. Varaa grillaamiseen tiheä ritilä tai peitä grillin ritilä foliolla, jotta kalapalat pysyvät ehjinä