Mitä tehdä kun jääkaapissa on vähän ylisuolattua graavilohta. Kyllä sitä voi leivänki päällä syödä mutta sitä oli sen verran iso pala että jotain muutakin olisi hyvä tehdä ettei kala mene huonoksi
Uunissa paistuu perinteinen lohipiirakka, lehtevä voitaikinakuori jonka sisällä suolaista lohta, kananmunia ja riisiä ja tarjoiltuna voisulan ja lihaliemen kera, siinä ihana pääsiäisen aloitusherkku, lohikulibjakka tai kulibiakka
lohipiirakkaa, sillejä, silakkaa, pikkelöityä lohta, graavilohta ja samalle lautaselle lusikoin myös pikkelöityjä kasviksia ja tomaatti-paprikarehilloketta
Sekoita pehmeä rasva ja jauhot keskenään. Lisää vesi, ripaus suolaa ja sekoita tasaiseksi. Painele taikina leivinpaperoidun 24 cm irtopohjavuon pohjalle ja reunoille