Suklaakakussa on käytetty maidotonta Plamil tummaa suklaata, joka on maultaan aika kitkerä. Mielestäni kakkuun jäi aavistuksen tuota kitkerää makua, joten halutessaan voi oman maun mukaan säädellä muiden aineksien, kuten sokerin, määrää
Tein tästä asiasta oman otsikon, ihan sen takia että kaikki maidotontatäytekakkua tekevät muistavat ettei maidottomuus lopu pelkkään kakkupohjaan tai täytteeseen
Nonni eka viljaton, maidoton ja munaton suklaakakku tehty. maidoton, viljaton ja munaton. Helppohan tää oli tehä ja niin edelleen mutta pientä muutosta vailla loistava kakku
Täytekakkukiekot kannattaa nostaa paikoilleen kakkunostimen avulla, tämä on aika hajoavainen kakku. n reunavuokaan (tai kakkuvuokaan) ja paista 175-asteisen uunin alimmalla
Kaada massa kakkuvuoan pohjalle niin, että reunoille jää n. Jäähdytä ja nosta pohja varovasti irti leivinpaperista, jotta se irtoaa paremmin, kun kakkua leikataan
Näin kakku. Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle. Chia-siemenet on kuuluneet meidän ruokavalioon nyt muutaman kuukauden ajan ja innostuin tästä Kinuskikissan reseptistä juurikin niiden takia