Maksapihvi ohje reseptejä

Jauhemaksapihvit

Jauhemaksapihvit

Itse teen jauhemaksapihvit aina jokseenkin samalla perinteisten jauhemaksapihvienohjeella, joka on peruja nuoruusajoilta
Sitä sun tätä

Sitä sun tätä

Ohje löytyy täältä. 1,5 dl), mutta muuten tein aivan ohjeen mukaisesti. Voi tätä kaamosta. Monena päivänä on tuntunut siltä, että mitään päivää ei varsinaisesti ole tullutkaan
Kanssasyöjän toiveruokaa...

Kanssasyöjän toiveruokaa...

Kokomaksapihvien teko ja syönti vastusti itseäni niin paljon, jotta kanssasyöjä sai tyytyä jauhemaksapihveihin
Pekoniset maksapihvit

Pekoniset maksapihvit

Tarkemmin ottaen Pekoniset maksapihvit -ohje (ruokala/Matleena Lahti). Jokunen aika sitten tuli pitkästä aikaa laitettua jauhemaksapihvejä, kun netissä tuli ohje vastaan
Hunajaiset maksapihvit

Hunajaiset maksapihvit

Tässä hunajaisten maksapihvienohje. Maksa kypsyy nopeasti ja tarvitsee vain pienen esikäsittelyn. Vartissa mehevä lihapala on jo lautasella
Sipulikastike

Sipulikastike

Tarjoile jauhelihapihvien, lihapullien tai maksapihvien tai possunfileen kanssa. Ohje löytyy myös Valion lehtisestä Kotiruokaa
Kahvikissan banaanileivokset

Kahvikissan banaanileivokset

-`)Alkuperäinen ohje napattu jostain naistenlehdestä vuosien takaa ja maistuu aina. 300 g voita300 g sokeria4 banaania paloina5 munaa270 g vehnäjauhoja2 tl soodaa4 tl kanelia2 tl inkivääriä1 dl vahvaa kahviaKuorrutus
Erilainen Saltimbocca

Erilainen Saltimbocca

Oikein paistettu maksapihvi on kivan kulllanruskea, päältä rapea, mutta sisältä hieman punertava ja mehukas
Maksaa ja ruskeakastiketta

Maksaa ja ruskeakastiketta

Yleensä teen silloin jauhemaksakastiketta, mutta tällä kertaa taivuin jauhemaksapihvien puolelle. Kuten tiedätte, olen kokkausohjelmien ahkera seuraaja

Maksapihvit, haudutettu sipuli ja kastike

Alkuperäinen ohje on otettu maku. Jonkun aikaa oli jo tehnyt mieli maksapihvejä, joten eikun tekemään. Jotta nämä maistuvat, onkin tärkeää ettei niistä tule nahkapohjia ja maistuvat kuten moni muistaa lapsuudestaan

Ratatouille

Ratatouille täydentää pataruokia ja spagetin kastikkeita ja on maittavaa sellaisenaan broilerinkoipien, maksapihvien ja kalan lisäkkeenä