Tämä ei ole nykymuodin mukainen pihviohje jossa paistettaisiin siivuja kokonaisesta maksasta, vaan tarkoitus on tehdä perinteisiä maksapihvejä, joissa käytetään jauhetustamaksasta sekoitettua taikinaa
Tarjoile maksapihvit sipulilisukkeen ja perunoitten kanssa. Ensin poistetaan maksasta kalvot ja mahdolliset verisuonet, sitten leikataan sopiviksi paloiksi
Jauhemaksapihvit. Puhdista maksasta pois kalvo (lähtee hyvin kun vaan työntää etusormet kalvon alle ja rupeaa irrottamaan) ja leikkele saksilla mahdolliset suonen kohdat pois
Koulussa jauhemaksapihvit olivat ällötyslistan kärjessä. Tarjoa jauhemaksapihvit perunamuusin, puolukkahillon, paistetun sipulin ja kermakastikkeen kera n
*********SNAKSEJA JA PIKKUPURTAVAAJauhemaksapihvitMaksapihvit ja omena-kasvishöystöKermainen kapris-pekonimaksaItalialainen kalkkunarisottoKOKOLIHARUUAT