Maksapihvit ohje reseptejä

Jauhemaksapihvit

Jauhemaksapihvit

Itse teen jauhemaksapihvit aina jokseenkin samalla perinteisten jauhemaksapihvien ohjeella, joka on peruja nuoruusajoilta
Sitä sun tätä

Sitä sun tätä

Ohje löytyy täältä. 1,5 dl), mutta muuten tein aivan ohjeen mukaisesti. Voi tätä kaamosta. Monena päivänä on tuntunut siltä, että mitään päivää ei varsinaisesti ole tullutkaan
Kanssasyöjän toiveruokaa...

Kanssasyöjän toiveruokaa...

Jauhemaksapihvit. Tällä kertaa tein pihvit pikkasen erilaisella ohjeella mitä yleensä. Alla oleva ohje on mukaeltu Antti Vahteran ohjeesta () 
Pekoniset maksapihvit

Pekoniset maksapihvit

Tarkemmin ottaen Pekoniset maksapihvit -ohje (ruokala/Matleena Lahti). Jokunen aika sitten tuli pitkästä aikaa laitettua jauhemaksapihvejä, kun netissä tuli ohje vastaan
Hunajaiset maksapihvit

Hunajaiset maksapihvit

Tässä hunajaisten maksapihvien ohje. Maksa kypsyy nopeasti ja tarvitsee vain pienen esikäsittelyn. Vartissa mehevä lihapala on jo lautasella
Sipulikastike

Sipulikastike

Ohje löytyy myös Valion lehtisestä Kotiruokaa.   Nyt te kyllä pidätte mua ihan kajahtaneena, mutta senkin uhalla laitan teille tästä kastikkeesta postauksen
Kahvikissan banaanileivokset

Kahvikissan banaanileivokset

-`)Alkuperäinen ohje napattu jostain naistenlehdestä vuosien takaa ja maistuu aina. 300 g voita300 g sokeria4 banaania paloina5 munaa270 g vehnäjauhoja2 tl soodaa4 tl kanelia2 tl inkivääriä1 dl vahvaa kahviaKuorrutus
Erilainen Saltimbocca

Erilainen Saltimbocca

Alla ohje jolla yleensä aina itse kokkailen maksaa kotosalla, minä kun saan ilon ja kunnian syödä herkun yksin
Maksaa ja ruskeakastiketta

Maksaa ja ruskeakastiketta

Maksapihvit. Kuten tiedätte, olen kokkausohjelmien ahkera seuraaja. Lisää kastikkeen sekaan minun tapauksessani jauhemaksapihvit tai muu pääruokasi

Maksapihvit, haudutettu sipuli ja kastike

Alkuperäinen ohje on otettu maku. Jonkun aikaa oli jo tehnyt mieli maksapihvejä, joten eikun tekemään. Jotta nämä maistuvat, onkin tärkeää ettei niistä tule nahkapohjia ja maistuvat kuten moni muistaa lapsuudestaan

Ratatouille

Marja Blåfieldin ohje Kotilieden ruokakorteista vuodelta 1974. Kuori sipulit, poista paprikoista siemenet ja leikkaa suikaleiksi