Nosta kääretorttu jääkaappiin oleentumaan vähintään pariksi tunniksi. Nyt kaikki leipomaan - kääretorttu on 100 kertaa vaivattomampi kuin perinteiset ruunarit, ja jopa ehkä paremman makuinen. Runebergin kääretorttu (4-8
Idea kuulosti näin suurpiirteisemmän leipurin näkökulmasta hyvältä - kääretorttua on huomattavasti vaikeampi pilata kuin perinteisiä sieviä torttuja (joiden tekemiseen meillä ei ole sopivia vuokiakaan)
Runebergin kääretorttu. Runebergin torttuja olen tainnut tehdä viimeksi yläasteen kotsan tunnilla, joten oli kai jo aikakin leipoa kansallisrunoilijan kunniaksi
Kääretorttu valmistuu aika vaivattomasti. Eihän niitä alkuperäisiä Runebergin torttuja mikään voita, mutta maistuu se kääretorttukin kahvipöydässä hyvältä