Vatkaa tuorejuusto ja sokeri suuressa kulhossa sähkövatkaimella kuohkeaksi seokseksi. 500 g maustamatonta tuorejuustoa notkistettuna. 250 g valkoista suklaata sulatettuna ja jäähtyneenä (laitoin Maraboun 180 g. 500 g maustamatonta tuorejuustoa
Vatkaa vanillakastike kuohkeaksi vaahdoksi ja vatkaa joukkoon tuorejuusto. Sekoita suklaasula ja suklaamuruset vaniljatuorejuustovaahtoon ja sekoita vielä huolella liivateseoskin joukkoon
Täytteen valmistin tuorejuuston ja ranskankerman. tuorejuustoa. tuorejuustoa. Suklaana käytin tässä Maraboun 86% eli siten kakku ei ole täysin sokeriton,
Sekoita tuorejuusto, vaniljakreemijauhe ja vaniljasokeri kerman joukkoon. 1 levy marabou crisp-suklaata. 150g) tuorejuustoa. 1 levy marabou crisp-suklaata. 150g) tuorejuustoa
Tein ohuet minttu-brownie pohjat ja täytteessä käytin maraboun ihanaa minttucrocant-suklaata. Vatkaa tuorejuusto toisessa kulhossa ja lisää siihen vatkattu vispikerma muutamassa erässä (jottei tuorejuustosta jää paukkuja täytteeseen)