Peitä ja anna marinoitua vähintään 4 tuntia, mielellään yön yli. Levitä kuorrutus fileiden pintaan ja kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. 1 kg porsaansisäfileetä
Päätin laittaa lempiroseeni pieneen testiin ja valmistin porsaanfilettä ja raikasta kirsikkasalsaa. PORSAANFILETTÄ JA KIRSIKKASALSAA (2-3. 1 kg porsaan sisäfilettä. Laita porsaan filee pussiin, sulje tiiviisti, pyörittele marinadissa ja anna marinoitua huoneenlämmössä 30 minuuttia. Laita uunivuokaan ja kypsennä uunissa kunnes lihan sisälämpötila on 65 astetta. PORSAANFILETTÄ JA KIRSIKKASALSAA (2-3. 1 kg porsaan sisäfilettä
Itse pidensin juuresten kypsymisaikaa uunissa alkuperäisestä ohjeesta. Paista juureksia uunissa n. Valmista liha marinoitumaan edellisiltana tai vähintään 5 tuntia ennen valmistusta. * 480g (tai enemmän) porsaan maustamatonta sisäfileetä. Anna marinoitua vähintään 5 tunnin ajan jääkaapissa
Päätin laittaa lempiroseeni pieneen testiin ja valmistin porsaanfilettä ja raikasta kirsikkasalsaa. PORSAANFILETTÄ JA KIRSIKKASALSAA (2-3. 1 kg porsaan sisäfilettä. Laita porsaan filee pussiin, sulje tiiviisti, pyörittele marinadissa ja anna marinoitua huoneenlämmössä 30 minuuttia. Laita uunivuokaan ja kypsennä uunissa kunnes lihan sisälämpötila on 65 astetta. PORSAANFILETTÄ JA KIRSIKKASALSAA (2-3. 1 kg porsaan sisäfilettä