Sekoita valkoviinietikka ja mausteet. Yhdistä ainekset ja anna sipulien marinoitua yön yli. 1 keskikokoinen punasipuli. 0,5 dl valkoviinietikkaa. 1 keskikokoinen punasipuli. 0,5 dl valkoviinietikkaa
Sekoita joukkoon mausteet ja anna sipuleiden marinoitua liemessä yön yli. Upota sipulisilppu valkoviinietikkaan ja lisää tarvittaessa vettä kunnes sipuli peittyy kokonaan nesteeseen
Itse marinoituja porsaan kassler-pihvejä. pussi friseesalaattia, kesäkurpitsan puolikas suikaleina, keltainen paprika suikaleina, 200g savulohta siivuina ja rullalle käärittynä, kourallinen oliiveja, mieto vihreä chili viipaloituna, vähän punasipulia ohuina renkaina, puoli pakettia aurajuustoa murusteltuna, päälle oliiviöljyä ja valkoviinietikkaa. 4rkl Colman’s sinappijauhetta, 2rkl karppisokeria, 1tl tulista intialaista chilijauhetta, 2rkl oliiviöljyä, 2tl valkoviinietikkaa, ripaus suolaa, vettä tai kermaa niin paljon, että sinappi on sopivan notkeaa. 2rkl oliiviöljyä, 2tl valkoviinietikkaa, ripaus suolaa, vettä tai kermaa niin paljon, että sinappi on sopivan notkeaa
Anna punasipulienmarinoitua jääkaapissa mielellään yön yli. Etikkamarinoidut punasipulit. Sekoita joukkoon valkoviinietikka ja oliiviöljy sekä ripaus suolaa ja mustapippuria