Marinoitupunasipuli on helppo ja nopea herkku, joka sopii lisukkeeksi moneen. Meillä sipuli oli osana salaatti buffettia, mutta voit tehdä näitä myös esimerkiksi burgerin väliin tai vaikka lihan kaveriksi nyt pääsiäisenä
Marinoitupunasipuli on loistava lisuke moneen juttuun. Lisää punasipuli ja kiehauta. Marinoitupunasipuli rakastaa hampurilaisia, pulled porkia, tortilloja, pizzaa ym kaikkea hieman rasvaista
Anna marinoitua yön yli, ohjeen mukaan säilyy pari viikkoa (lue. Vaikkei se Nanna nyt kirjoittanutkaan minulle hirvireseptiä kamadolle juhannukseksi, löysin häneltä hyvän ohjeen marinoidulle punasipulille
P. u. n. a. s. i. p. l. t. k. e. v. ,. y. ä. m. r. o. -. h. j. M. T. 2. 1. d. (. ). 5. K. L. 8. 0. A. g. ö. H. ". å. c. w. b. O. 6. {. S. B. }. N. a l. d l. t l
Laita marinoitumaan jääkaappiin vuorokaudeksi ja kääntele lihaa pari kertaa. 1 sipuli siivuina. 1. Laita sitruunansiivut ja persiljasilppu kulhon pohjalle ja laske paisti niiden päälle
Lisää kulhoon sipulin puolikkaat ja valkosipulinkynnet. Anna marinoitua tunnin verran. 1 sipuli puolikkaina. 4 valkosipulinkynttä. 1 sipuli puolikkaina. 4 valkosipulinkynttä
Oli niin herkullista, että täytyi lisätä vielä lisää kukkakaalia ja salaattijuustoa joukkoon, sekä kaksi kevätsipulin vartta (nämä sipulin varret ei siis kuulu aitoon ohjeeseen
2 viipaloitua keltasipulia. 1. Laita liha syvään astiaan. Sekoita marinadi ja kaada se astiaan niin että liha peittyy, lisää tarvittaessa olutta niin että liha peittyy
Ryöppää pikkusipulit nopeasti vähässä suolavedessä. Siirrä marinoitumaan jääkaappiin yön yli. Ruskista savusivukuutiot, lisää pikkusipulit paistumaan mukaan