Lisää joukkoon mascarpone ja vatkaa reilusti tasaiseksi seokseksi. Lisää raastettu parmesaanijuusto ja tuoretta basilikaa kastikkeeseen ja sekoita kunnes juusto on sulanut, miedolla lämpötilalla
kesäkurpitsaa, kirsikkatomaatteja ja mascarponea. En olisi ikinä uskonut, että jälkiruokiin liittämäni juusto sopisi pastan kanssa tai että kesäkurpitsasta voisi oikeasti saada maistuvaa, mutta voi pojat, että olin väärässä
Vatkaa toisessa kulhossa mascarponea, sokeria ja mehua muutama minuutti, kunnes juusto notkistuu. Pitkästä, pitkästä aikaan oon taas innostunut selailemaan hyllystä löytyviä keittokirjoja ja testailemaan reseptejä
Paljon tuli reseptejä, samojakin (ja taas ilman lähteitä), ja muutama oli tehnyt perinteisen mamman marjapiirakan ohjeella, käyttäen vaan kermaviilin tilalla juustoa
Myt tuli ostettua iso pötkö Soignon chévreä, ihanaista luomu taleggiota, Västerbottenostia, mascarponea (joka ei sitten ollutkaan niin edullista kilohinnaltaan) ja lehtikaalia