Notkista mascarponejuusto sekä sihdattu tomusokeri toisessa kulhossa. Lisää juusto-tomusokeriseos vatkatun kerman sekaan ja vatkaa nopeasti tasaiseksi ja ilmavaksi vaahdoksi
Laita kylmä Kinderkerma kulhoon ja lisää notkistettu mascarponejuusto, vaniljasokeri ja sokeri. Nämä browniet ovat hyviä sellaisenaan, mutta halusin kuorrutteeksi tehdä vielä mascarponella maustettua Kinderkermaa
- Juustoraastetta. - Ripota rullan päälle hieman juustoraastetta. Juustoraastetta. - 200g mascarponea, vuohenjuustoa tai tuorejuustoa. - Paista munakasta 225-asteisessa uunissa n. - Paista 225-asteisessa uunissa vielä n. 8-10 minuuttia kunnes juusto on sulanut ja rulla lämmennyt sisältä. 200g mascarponea. 225-asteisessa uunissa vielä n
Valmista täyte sekoittamalla juusto, kerma, sokeri, muna ja mausteet sekaisin. Raparperi-mascarponepiirakka nautittiin jälkiruokana, mutta yhtä hyvin täyteläinen ja pehmeä piirakka sopii tarjottavaksi kahvipöytään
Yhdistä rahka/juusto/jogurtti yhteen ja lisää mausteet tähän seokseen. Taikina on hyvä paistaa korkeassa vuoassa, koska kohoaa paljon uunissa, jotta ei menisi yli
Vatkaa kerma ja mascarponejuusto kovaksi vaahdoksi. Raasta suklaa juustohöylällä ronskisti. Paista uunissa 200 asteessa noin 10 minuuttia. 300 g laktoositonta mascarponejuustoa. 300 g laktoositonta mascarponejuustoa
Vatkaa juusto ja sokeri sileäksi massaksi. 750 g mascarponea (tai jotain muuta tuorejuustoa). Esipaista uunissa 180 asteessa 10 minuuttia. Kaada loput täytestä ja paista uunissa 180 asteessa 1 tunti 15 minuuttia. Sammuta uuni ja avaa noin 10 cm ja jätä kakku avatussa uunissa jäähtymään noin puoli tuntia. 750 g mascarpone sira (može i Philadelphia, ABC ili neki drugi svježi sir). 750 g mascarponea (tai jotain muuta tuorejuustoa). 750 g mascarpone sira (može i Philadelphia, ABC ili neki drugi svježi sir)
Vatkaa mustikkatäytteen kerma, ja sekoita joukkoon mascarpone ja mustikat. Ensimmäistä kertaa tein juustokakun kahdella eri täytteellä, ja melkoisen suuritöinenhän se oli
Mutta vielä kerkeät tehdä tämän mahtavan joulunmakuisen kurpitsajuustokakun. Kurpitsa-juustotäyte. Yhdistä huoneenlämpöinen juusto, sokerit ja maissitärkkelys kulhossa
Vatkaa kerma, lisää mascarponejuusto ja vaniljakreemijauhe. Paista uunissa 200 asteessa noin puoli tuntia. 500 g mascarponejuustoa. 500 g mascarponejuustoa
Ennen tarjoilua sekoita mascarponejuusto, vispikerma, sokeri ja vanilliinisokeri. Prije serviranja izmiksajte mascarpone, vrhnje za šlag, šećer i vanilin šećer u kremu
Tuorejuusto täyte. Vatkaa sähkövatkaimella juusto ja sokeri sekaisin kunnes se on ilmavaa. Halkaise vanilijatangot pitkittäin ja kaavi siemenet pois ja lisää tuorejuuston joukkoon