Mantelimascarponessa ei ole paljoakaan sokeria ja se on soijajugurtin ansiosta hieman hapan, joten se taittaa kivasti toisena täytteenä olevan mansikkahillon makeutta
Notkista mascarpone ja lisää se vaniljavaahtoon. Kakun sisinosa maistui vaniljaiselle ja mustikkaiselle, mansikka kuitenkin aavistuksen taittaen tuota mustikan makua
Mansikkaa, raparperia ja mascarponevaahtoa. Jo joskus tämän blogin alkuaikoina olen julkaissut artikkelin mansikoista ja mascarponevaahdosta ja tuo ohje on aina vain, vuodesta toiseen blogin suosituimpia
Vispikermaa (+mascarpone jos haluaa) vaahdotettuna. En kuitenkaan ollut vuosiin tehnyt kyseistä herkkua, kunnes jonkin aikaa sitten yhteissynttäreille teimme juhlapöydän kruunuksi mansikkaisen Pavlova-kakun
Tässä kohtaa kannattaa laittaa hillottu mansikka ensin, sitten mascarponevaahto. Meille maistuu mieluummin mascarpone (ihan pikkusen kuohukermaa joukossa)
Jollet välttämättä halua vegaaniversiota, voit täyttää nämä kesäkurpitsan kukat käyttämällä joko Fetajuustoa tai korvaat sen miedommalla ja vähemmän suolaisella maustamattomalla Philadelphiajuustolla tai Italialaisella Mascarponella tai Ricottalla Tofun sijaan