Vaikka tämmöisillä megahelteillä ei varmastikaan ole kovinkaan järkevää tuottaa lisälämpöä sisälle uunin avulla, en kuitenkaan malttanut olla leipomatta yhtä mustikkapiirakkaa tuoreista marjoista
Tähän piiraaseen tein Karitan sitruunaisen mustikkapiirakan pohjan, mutta täytteeksi sekoitin vain mascarpone-juustoa ja kermaa vanilja-aromilla maustettuna
Marenki sopikin kyllä aivan ihanasti mustikan kanssa ja kiva oli tehdä aina niin ihanasta mustikkapiirakasta vähän uudenlaista, vaikka ihanasta mascarponesta siinä en haluakaan luopua
Kesän ensimmäisen mustikankeruuretken saaliista oli ihan pakko leipoa mehevä mustikkapiirakka. Itse en käyttänyt mitään eli marjat antoivat makeuden ja vaniljalla maustettu mascarpone kermaisuuden
Kyseessä on mustikka-mascarponepiirakka, jota olen tehnyt joskus vuosia aiemminkin. Normaalisti teen aina mustikkapiirakan kermaviiliin, mutta mascarpone antaa antaa piirakkaan kivan pehmeän ja täyteläisen maun
Teen usein mökillä ollessa mustikkapiirakkaa tai raparperipiirakkaa. raparperi-mascarponepiirakka. Yksi asia mitä rakastan kesässä on raparperi ja siitä syntyi tällä kertaa raparperi-mascarponepiirakka
Pensasmustikat eivät sinänsä ole erityisen hyviä, enkä tekisi perinteistä mustikkapiirakkaa niistä, mutta ne toimivat rakenteensa puolesta hyvin muffineissa eivätkä värjää taikinaa
Nyt osui silmään Kinuskikissan uusi kirja ja siellä vastaavanlainen mustikkapiirakka kakku. 250 gr mascarpone tuorejuustoa. 250 gr mascarpone tuorejuustoa
Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää joukkoon rahka, mascarpone, vadelmahillo, sekä tuoreet vadelmat. Tänään olisi ollut kansallinen mustikkapiirakkapäivä, mutta minäpä testailin tulevaa Pop up-kahvilaani varten leivoksia
Lisää mascarpone ja sula valkosuklaa. Tarjolla oli Daimvalkosuklaa-kakkua, sitruunaista kahvikakkua, mustikkapiirakkaa, keksejä, mansikoita ja popcornia (sankarin herkut) sekä suolapaloja