Mittaa mascarpone, kerma, tomusokeri, vaniljasokeri ja kaneli kulhoon ja vatkaa vaahdoksi. Taas mietin tekeväni jotain puolukasta ja kinuskista, mutta koska tuo puolukka jakaa niin voimakkaasti mielipiteitä, niin hylkäsin ajatuksen jälleen kerran
Vatkaa kulhossa sähkövatkaimella vispikerma, Mascarpone ja vanilja vaahdoksi. Puolukka käy hyvin monenlaiseen leivontaan ja vanha hyvä makupari kinuski kesyttää puolukan kirpakkuutta juuri sopivasti
Sulata valkosuklaa mikrossa ja sekoita joukkoon mascarpone. Ensimmäisenä mieleeni tuli ruis ja puolukka, joita olen aiemmin käyttänyt yhdessä tässä kääretortussa
Puolukka on hieno arktinen marja, joka turhan usein jää vain statistin osaan ruokapöydässä. Kuumenna puolet puolukkasurvoksesta, liuota pehmenneet liivatteet sen joukkoon, yhdistä loput puolukkasurvoksesta mukaan
Vatkaa sitten kerma löysäksi vaahdoksi ja lisää sinne maitorahka, mascarpone ja puolukkasose. Tänään testasin uutta Dahlia-vuokaani ja mauksi valikoitui testiin puolukka, sillä käväisimme tyttäreni kanssa hieman puolukkametsässä