Ensi kosketukseni picanhaan oli itseasiassa jo alkuvuodesta Cantina Aztecassa, mutta annos oli muutenkin niin maukas etten osannut erottaa lihan erityisyyttä
Mutta kannatti, sillä pihvien maku oli tosi maukas. soijakastiketta. Tosi maukas ja täyttävä, ei mikään laihisruoka, mitä kasvisannokset tylsää salaattia lukuunottamatta eivät yleesä olekaan
Pihatöissä vietetyn päivän jälkeen grillattu, suussasulava liha, maukas kukkakaalipihvi ja chimichurrin potkaisu tekivät minusta maailman onnellisimman naisen
Minulle jäi edelliseltä matkalta mieleen maukas rapukeitto, miehelle sen sijaan mauton ja kuiva tonnikala (kuka ylipäätään tilaa tonnikalaa Ahvenanmaalla
No, maukas varaslähtö tästä tulikin, alusta loppuun. Pihvit ja kastike saivat kumppanikseen kasvisgratiinia, johon reseptiikka löytyi jo monesti hyväksi havaitusta Asia on pihvi -opuksesta