Tein muffinien päälle vielä testimielessä pari erilaista kuorrutetta, toisen kaupan puolukkahillosta ja toisen itse tehdystä mustikkamarmeladista, jota oli jäänyt yli pannacottien yhteydessä tekemästäni tupla-annoksen
Ota muffinit pois vuoasta hieman jäähtyneinä. Minun mielestäni ja varmaan monen muunkin mielestä parasta runebergintortuissa on päälle tuleva hillo ja tomusokerikuorrutus, ja koska tortut ovat matalampia, tulee niitä suhteessa enemmän
Tein muffinien päälle vielä testimielessä pari erilaista kuorrutetta, toisen kaupan puolukkahillosta ja toisen itse tehdystä mustikkamarmeladista, jota oli jäänyt yli pannacottien yhteydessä tekemästäni tupla-annoksen
letut, jäätelön, muffinit, pullan, kääretortun, puuron tai vaikkapa piirakan. Marjat maistuvat ihanalta tuoreeltaan, mutta melkein yhtä hyvältä ne maistuvat hillossa, jota voi maistella pitkin vuotta
Mansikkamarmeladia/hilloa. Levitä hillo toisen kakun päälle ja aseta toinen kakku hillon päälle. Tässä välissä on mansikkahilloa ja kermavaahtoa, sekä päällä tomusokeria (ihan aidossa Victoria sponge kakussa on vain hillo välissä ja tomusokeri päällä)
Jäähdytä, kostuta ja tee keskelle pieni kolo hilloa varten. Täytä sokerittomalla hillolla tai tee hillo itse vadelmista, mustaherukoista, taateleista ja chia-siemenistä
Tee keskelle torttua pieni kolo ja tipauta pikku nokare vattuhilloa siihen. Kun tortut ovat jäähtyneet, laita iso nokare vadelmahilloa keskelle torttua
Jonkin verran sain uppoamaan hilloon. KARAMELLISOITU OMENAHILLO. Anna hillon tekeytyä n. Hillo on valmista kun sokeri on karamellisoitunut, ja hilloon on tullut mieto toffeen maku