Asettele omenaviipaleet vieretysten, reunasta aloittaen, koko piirakkapohjalle. Kannattaa luottaa kokeneen leipurin sanaan, sillä todella herkullinen, muhkea, perinteinen omenapiirakka ohjeella syntyikin
Piirakkapohjaan antoi makua kondensoitu maito, kardemumma, vaniljasokeri, vadelmat ja raparperi. Tämän päivän raparperipiirakka on muhkea vadelma-raparperipiirakka
Piirakkapohja on kooltaan tosi muhkea. Piirakkapohja. Ripottele piirakkapohjan päälle 5-6 dl puolukoita. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 25-30 min ylä/alalämmöllä, kunnes piirakan reunat on saaneet väriä ja piirakkapohja on keskeltäkin kypsä
Erittäin muhkea piirakka, jota en voi muuta kuin suositella. -Levitä tuorejuusto piirakkapohjan päälle, levitä sitten sen päälle suikaleet, sipuli ja ananas