Ihanaa, jälleen on raparperivuodenaika. Joka vuosi tähän aikaan iskee piirakkahimo ja vanhan, hyväksi havaitun ohjeen lisäksi on kokeiltava jotain uutta
Pohja on ihanan muhkea ja päälle ohuet omenasiivut maistuvat ihanan kanelisilta. Leivoin valmistumiseni kunniaksi omenapiirakkaa työkavereille tarjottavaksi
Olen ruokaturisti. Minun tekisi matkustaa vaikka minne hyvän ruoan perässä. Juu, onhan sitä ulkomailla paljon hienoa nähtävää ja mielenkiintoista tekemistä, mutta kyllä se ruoka vaan on yleensä se kohokohta
muhkea focacciaTai leipä jonka päällä on sinihomejuustoa ja tomaattia. Normi focaccia mihin monesti suomalaisissa ohjeissa törmää on kamalaa mautonta valkosta huttua
Vatkaa rasva, mantelimassa ja sokeri kuohkeaksi. Lisää muna voimakkaasti vatkaten. Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja sekoita kaikki aineet tasaiseksi taikinaksi
P. o. r. k. a. n. u. i. h. y. v. ä. ,. m. s. t. l. p. d. e. E. M. 4. 1. 2. 5. g. j. 3. (. ). K. /. 0. V. S. -. L. 6. c. 7. A. ö. J. H. W. f. e l. d l. t l
Tämän päivän raparperipiirakka on muhkea vadelma-raparperipiirakka. Piirakasta tuli pulleanmuhkea, ja raparperi-vadelma -yhdistelmä toimi mukavasti makean kondensoidun maidon kanssa
Kohotan itse pullani uunissa noin 30-asteessa välillä suihkutellen, sillä tällä tapaa pullan saa kohoamaan mahdollisimman muhkeaksi kohtuullisessa ajassa