Tässä ohje seuraavaa kertaa varten, vähemmällä marjamäärällä. Poika tuli yksi päivä eskarista ja kertoi miten ihanaa mustaherukkahilloa oli ollut ruuaksi
Alkuperäinen ohje on tosiaan muokattu Dansukkerin lakkamarmelaadien ohjeesta, hillo on korvattu mustaherukkahillolla ja mehu oli karpalo-mustaherukkatiivistettä
Me taas teimme kakusta miniversion, mutta tämä ohje on normaalikokoiselle kakulle. 1/2 dl mustaherukkahilloa. 2 rkl mustaherukkahilloa. 1/2 dl mustaherukkahilloa. 2 rkl mustaherukkahilloa
Duchesse-perunoihin löytyy ohje jo täältä. Kun sipulit ovat kuullottuneet, lisää joukkoon loraus punaviiniä, 3rkl mustaherukkahilloa, 1rkl ruskeaa sokeria ja loraus balsamicoetikkaa (laitettiin viikunalla maustettua tällä kertaa). 3rkl mustaherukkahilloa
Levitä pohjan päälle mustaherukkahilloa tasaisesti ja nosta pohja jääkaappiin odottamaan. Tämän kakun ohje löytyi ensimmäisellä osumalla Maku-lehden sivuilta ja sen alkuperäisen reseptin löydät Lunni Leipoo -blogista