Mustaherukkahyytelö reseptejä

Mustaherukkahyytelö

Mustaherukkahyytelö

Tein viikonloppuna mustaherukkahyytelöä Helsingin Sanomien ohjeella. Inkivääri antaa kivaa tvistiä – suosittelen kokeilemaan
Kevyempi mustaherukkahyytelö

Kevyempi mustaherukkahyytelö

Jäähdytä ja säilytä mustaherukkahyytelöä jääkaapissa. Sekoita Melatin-jauhe ja 1/2 dl sokeria. Lisää sekoittaen mehuun ja odota, kunnes seos kiehahtaa uudelleen
Suppilovahveroilla kuorrutettu hirvipaisti

Suppilovahveroilla kuorrutettu hirvipaisti

Tarjoile mustaherukkahyytelön, englantilaisten maustepäärynöiden ja salaatin kera. Isälle isänpäivänä tarjoillaan Dijonsinapilla ja suppilovahveroilla kuorrutettua hirvipaistia, silkkistä maa-artisokka sosetta ja kermassa haudutettua mangoldia isälle
Marinoitu hirvipaisti

Marinoitu hirvipaisti

Tarjoa marinoitu hirvipaisti puolukkahillon tai mustaherukkahyytelön kanssa. Murskaa katajanmarjat, rosmariini, mustapippurit ja timjami huhmaressa
Metsämiehen jauhelihakastike

Metsämiehen jauhelihakastike

Lisää vesi, kasvisliemikuutio, mustaherukkahyytelö, mausteet ja kerma. Paista pannulla jauheliha, pienityt sienet, kuoritut ja hienonnetut sipulit
Karitsan karetta kahvikastikkeella

Karitsan karetta kahvikastikkeella

2 rkl karpalo- tai mustaherukkahyytelöä. 1. Poista kyljysrivistä ylimääräiset rasvat ja raaputa terävällä veitsellä luista kalvot irti
Metson rintafilee ja tattirisotto

Metson rintafilee ja tattirisotto

Lisää pannulle kanaliemi, portviini, katajanmarjat, mustaherukkahyytelö sekä suolaa. Metso on yksi upeimmista riistalinnuistamme niin ulkonäön kuin hienon makunsakin vuoksi
Peurakääryle

Peurakääryle

Mausta lusikallisella mustaherukkahyytelöä ja parilla ruokalusikallisella Aura Gold sinihomejuustoa. Peuran paremmat paistit paistetaan tavallisesti kokonaisina uunissa
Marinoitu hirvipaisti

Marinoitu hirvipaisti

Tarjoa marinoitu hirvipaisti puolukkahillon tai mustaherukkahyytelön kanssa. Nosta paisti pussista uunivuokaan ja kuivaa pinta talouspaperilla
Kanaviilokki

Kanaviilokki

Tarjoa kanaviilokin kanssa keitettyä riisiä ja mustaherukkahyytelöä. 4 rkl mustaherukkahyytelöä. Kuumenna rasva pannulla, lisää broilerin lihat hetkeksi kuumenemaan
Possu-portteripata

Possu-portteripata

Makua pyöristämään sopii karpalo- tai mustaherukkahyytelö. Hauduta possu-portterikannen alla miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 30 minuuttia

Sorsapaistia konjakkikastikkeessa

1 rkl mustaherukkahyytelöä. 1. Kuumenna uuni 180 asteeseen. Huuhtele ja kuivaa sorsat. Hiero niihin sisä- ja ulkopuolella suolaa ja pippuria
Moderni joulumenu osa 2(3)

Moderni joulumenu osa 2(3)

Lisää kastikkeeseen mustaherukkahyytelö. 2 rkl Mustaherukkahyytelöä. 2 rkl Mustaherukkahyytelöä. Modernin joulumenun pääruoaksi tarjoillaan hanhenrintaa, punakaalia, perunagnoccheja sekä aromaattista punaviinikastiketta
Broilerin maksapatee

Broilerin maksapatee

Lisää koneen käydessä munat, kerma ja mustaherukkahyytelö. 2 rkl mustaherukkahyytelöä. 1. Sulata maksa. Valuta ja poista tarvittaessa ylimääräiset kalvot