Mustaherukkapiirakka. Tämä piirakka on todella mustaherukkainen ja herkullinen - ja nopea valmistaa. Mustaherukat pääsevät ihanasti oikeuksiinsa sillä niiden suhteen ei ole piirakassa säästelty
1. Ruskista voi, kunnes se alkaa olla ruskeaa ja tuoksuu pähkinäiseltä. Anna jäähtyä 10 minuuttia. Jauha kookoshiutaleet ja sekoita ne mantelijauheen ja vehnäjauhojen kanssa
Seuraava kookoksinen mustaherukkapiirakka valmistui vegaanivieraitamme ajatellen. Kutsut on nyt lähetetty, joten juhlavalmistelut voivat virallisestikin alkaa
Meidän pikkuruinen herukkapensas teki juuri sen verran marjoja, että saatiin aikaiseksi yksi hyvä piirakka ja vielä pari kourallista naposteltaviksikin
Mun mumma kutsui mun isoveljeä aikoinaan tasmanian tuholaiseksi. Mä oon vakaasti sitä mieltä, että tämä ominaisuus on periytynyt tuohon mun muuten niin ihanaan pikkumieheen
Mustaherukkapiirakka (n. Aina ei keittiössä suju kaikki toivotulla tavalla. Minun teki kovasti mieli omenapiirakkaa ja ryhdyin tuumasta toimeen piirasta tekemään
Helppo, nopea ja hyvä. Ohje täältä. murotaikinapohja3 dl mustaherukoita100 g valkosuklaata250 g mascarponejuustoa1 dl sokeria1 muna1 tl vanilijasokeriaUuni 175°C