Pääsiäisen alla ostin lähikaupasta suomalaista karitsaa, mutta perheemme Pääsäisen vieton suunnitelmat muuttuivat, karitsan karee jäi pakastimeen ja siksi päätin lopuksi kesän grillikauden avajaista varten grillata mustaherukkaviinissä marinoitua karitsaa
Pohjanrannan viinitila, Mustaherukkaviini, 16 € 4+. Viinikerhon pian 23-vuotisen historian pohjanoteerauksen siis sai Pohjanrannan [= Paavo Väyrysen viinitila Keminmaassa] mustaherukkaviini, joka tuoksui jo tentulle, ja jonka maku oli todella vastenmielinen
Pikkuruista liköörilasillista enempää sitäkään ei tarvinnut maistella, mutta maku oli mustikkaista viiniä huomattavasti autenttisempi, ylimakeudestaan (ja vahvuudestaan) huolimatta jopa suhteellisen lähellä omatekoista mustaherukkaviiniä