Santerin lapsuusmuistoista kumpuavaa inhokkiruokaa perunasta, sienistä ja sianlihasta sekä lopuksi vielä tyrniporkkanaa ja jogurttia lipstikalla maustetulla mustikkahillolla
Kokeilin kahta eri täytettä, kaneli-omenaa ja mustikkahilloa ja molemmat olivat todella hyviä. ½ dl valmista mustikkahilloa (voit käyttää jotain muuta kiinteää hilloa myös)
Mustikkahillo. Näin saat kakusta kauniin pyöreän helposti. Valmista ensin mustikkahillo. Pohjataikinan voisi helposti tehdä itsekin ruis- ja/tai spelttijauhoista
Tee mustikkahilloa. Mä innostun tavallisestikin helposti erilaisista asioista, mutta välillä laiskuus vie voiton ja jättäydyn kotiin periaatteessa ihan kiinnostavista tapahtumista
Mustikkainen sydänkranssi saattaa olla paras koskaan leipomani herkkuleipä, vaikka resepti syntyi sattumalta, kun jääkaapissa oli mustikkahillon loppu ja tuorejuustoa
Levitä taikinalle tasaiseksi kerrokseksi ensin tuorejuusto ja sen jälkeen mustikkahillo. (Suola ei vaikuta makuun, mutta tällä niksillä leivän voitelu helpottuu, kun kananmunasta tulee rakenteeltaan juoksevaa ja helposti leivän pinnalle levittyvää
Täytteeksi mustikkahilloa, mansikoita ja kermavaahtoa. Sitä ei kaupoista helposti löydä, joten korvasin sen tavallisilla vehnäjauhoilla ja lisäsin reseptiin leivinjauhetta