Mustikkahillo ohjeet reseptejä

Kardemummainen Mustikkahillo

Kardemummainen Mustikkahillo

Mustikkametsässä jo mietin erilaisia ideoita marjojen käyttämiseen, ja tässä olisi nyt siis mustikoita hillon muodossa

Mustikkahillo

1. Kaada kattilaan vuorotellen mustikoita ja sokeria. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä hiljaa noin 15 minuuttia
Saaristolaisleipä

Saaristolaisleipä

Tänä vuonna näin ehdotuksen tarjota Saaristolaisleipää mustikkahillon ja vuohenjuuston kanssa. Leivinlaudalla-blogin leipäohjeet ovat yleensä omiani, mutta näin jouluna täytyy sääntöön tehdä poikkeus ja julkaista monen leipurin hyvin tuntema klassikkoresepti, sillä Saaristolaisleipä kuuluu ainakin täällä Turun suunnalla lähes joka kodin jouluun
Mustikka-suklaahääkakut

Mustikka-suklaahääkakut

Täytteeksi laitoin mustikkahilloa ja vaahdotettua suklaa ganachea. Linkin takaa löytyy tarkemmat ohjeet pohjien tekemiseen
Mustikka-valkosuklaatäytekakku

Mustikka-valkosuklaatäytekakku

mustikkahilloa. Levitä pohjan päälle reilu kerros mustikkahilloa. Levitä mustikkahillon päälle mustikkatäyte
Säilö & kokkaa läpi vuoden

Säilö & kokkaa läpi vuoden

Santerin lapsuusmuistoista kumpuavaa inhokkiruokaa perunasta, sienistä ja sianlihasta sekä lopuksi vielä tyrniporkkanaa ja jogurttia lipstikalla maustetulla mustikkahillolla
Mustikka-marsipaani-sydänkakku

Mustikka-marsipaani-sydänkakku

Ohjeet. 2 dl mustaherukkahilloa/mustikkahilloa. Mustikkatäytekakku jogurttitäytteellä. Raaka-aineet. 2 kpl kääretorttupohjia
Raparperi-mustikkahillo

Raparperi-mustikkahillo

Tarkemmat umpiointiohjeet löytyy esimerkiksi täältä. Ohjeessa olevilla määrillä hillo oli helposti tunnistettavissa mustikkahilloksi
Mustikkajäädyke

Mustikkajäädyke

Mustikkahillo. Piti keksiä ylimääräisille keltuaisille käyttöä ja muistin, että Leivotaan -lehdessä 4/2013 oli kivalta kuulostava mustikkajäädykkeen ohje ja päätin kokeilla sitä
Saaristolaispannari

Saaristolaispannari

Tarjoa mansikka- tai mustikkahillon kanssa. Hohoi. Nyt olisi kuulkaas luvassa niin helppo iltapalaohje, että oksat pois
Mustikkatäytekakkua "lapsukaiselle"

Mustikkatäytekakkua "lapsukaiselle"

Laita vuokaan seuraava kakkupohja, kostuta se ja levitä taas mustikkahilloa (jätä hiukan kakun päälle laitettavaksi) ja loput Fora Vanillasta
Mustikkainen sydänkranssi

Mustikkainen sydänkranssi

Levitä taikinalle tasaiseksi kerrokseksi ensin tuorejuusto ja sen jälkeen mustikkahillo. Tuorejuustolla ja mustikkahillolla täytetyssä kranssissa ei ole rasvaa kuin nimeksi ja reseptiin sopii parhaiten vähäsokerinen mustikkahillo, joka ei maistu makealta, vaan raikkaan mustikkaiselta (sokeria enintään 47 % / 100 g hilloa). 200 g mustikkahilloa. 200 g mustikkahilloa