Yhtenä iltana söimme lampaan sisäfileitä, toisena poronkäristystä ja kolmantena wieninleikkeitä. 20kpl naudan ulkofileepihvejä, joten ajattelin muutaman niistä laittaa tulemaan grillissä. ) 20kpl naudan ulkofileepihvejä, joten ajattelin muutaman niistä laittaa tulemaan grillissä
Naudansisäfilegrillissä. Putsattu naudansisäfile. naudanlihan tulee olla vahvan punainen tai tumman punainen, ei lila tai tervaisen synkkä tai lähes musta
Mikäli naudan osat ja niiden käyttätarkoitus eivät ole vielä selvillä tai olet muuten vaan lihatiskillä töissä, opiskele tärkeimmät osat vaikkapa TÄÄLTÄ
aiempi postaus), joka sopi hyvin yhteen naudansisäfileen kanssa. Grillissä valmistui konstailematta naudan ulkofileepihvit ja chorizo-makkarat, ja kasvispuolta edustivat wokkipannulla paistetut valkosipuliherkkusienet ja bulgur-salaatti
600 g naudansisäfileetä. Valmista ensin juureslisuke. Kuori juurekset ja leikkaa ne kuutioiksi. Nosta grillin umpiparilan päälle uunivuoka ja kumoa juureskuutiot vuokaan
Naudan murea sisäfile ei paljon selittelyjä kaipaa, mutta kuumaa grilliä kylläkin. Jälkiruoaksi valmistuu tuttu klassikko suklaakakku, mutta vähemmän klassisella tavalla, eli grillissä valmistettuna