Kuvaakaan en ole ehtinyt napata, mutta korjataan tilanne aikanaan. Italianpata. Igorin pata meidän huushollin tapaan (3 – 4 annosta). Pintamaustettu perhetilan broilerin sisäfilee 600 g (Atria),. 400 g naudan jauhelihaa. 400 g naudan jauhelihaa. 400 g naudan jauhelihaa. 400 g naudan jauhelihaa. 400 g naudanjauhelihaa. 400 g naudan jauhelihaa
Tämän taivaallisen makuisen padan voit tehdä joko naudan, sian tai lampaanlihasta. Minä käytin tähän viljaporsaan sisäfileetä… mikä tekeekin tästä joidenkin mielestä ennemminkin pörköltiä kuin gulassia
Kun pata on tarpeeksi hautunut, lisää herkkusienet ja suolakurkut, mausta sinapilla. 500g naudan sisäpaistia (voi käyttää myös ulko- tai sisäfilettä)2rkl voita2 sipuliaöljyäsuolaa ja mustapippuria2-3 rkl tomaattipyrettä2rkl vehnäjauhoja5dl lihalientä2-3 tl valkosipulimurskaa 2rkl sinappia1 prk kokonaisia herkkusieniä2 suolakurkkua150g creme fraicheaPilko liha suikaleiksi. 500g naudan sisäpaistia
pala kassleria, pala entrecoteeta ja olipa mukana pieni pala naudansisäfileetäkin. Tavallisesti käyttäisin pataan halvempia, pidemmän kypsennyksen vaativia ruhonosia
Minä tein padan naudansisäfileestä ja härän kulmapaistista. Beibe oli saanut yllätyspekkasvapaan ja hän alkoi jo aamusta savustamaan härän sisäfilettä ja lampaan etukinttua