Tarkoitukseni oli tehdä stroganovia naudanlihasta, mutta naudan liha muuttuikin matkalla sianlihaksi, josta tehtiin vähän samantyylinen herkullinen pataruoka
2 kg naudanpaistia. 1. Murskaa katajanmarjat ja valkopippurit karkeasti. Kuori valkosipulinkynsi. Kiehauta vesi ja suola, sokeri, valkopippurit ja katajanmarjat sekä valkosipulinkynsi
Tulosta resepti. 120 g naudan/possu ulkofileetä. Turkulainen Pizzarium laajenee koko Suomeen Royal Ravintoloiden avustuksella 120 g naudan/possu ulkofileetä
Marinoitu paahtopaisti maistui mainiolta nuhanenänkin suussa, joten reseptiä pukkaa. Jos Stockmannin Herkun valmisruokatiskin marinoitu paahtopaisti on tuttu, on tämä resepti ehkä lähinnä sitä
Kiinnostavia ovat myös jääkärin pihvi, johon käytetään ”naudan selkää” eli nykykielellä ulkofileetä, sekä ”köyhän hanhi”, jonka tekoon tarvitaan sianlihaa ja maksaa