Naudan ulkofile uunissa lämpötila reseptejä

Tavoitteena täydellinen pihvi!

Tavoitteena täydellinen pihvi!

naudanlihan tulee olla vahvan punainen tai tumman punainen, ei lila tai tervaisen synkkä tai lähes musta
Karjalanpaisti

Karjalanpaisti

800 g Naudanulkofilettä. Laske sen jälkeen lämpötila 100 asteeseen. Perinteinen liharuoka meillä päin. Ruuan salaisuus on pitkä paistoaika
Tavoitteena täydellinen pihvi!

Tavoitteena täydellinen pihvi!

naudanlihan tulee olla vahvan punainen tai tumman punainen, ei lila tai tervaisen synkkä tai lähes musta
LIHAKOULUN LYHYT OPPIMÄÄRÄ

LIHAKOULUN LYHYT OPPIMÄÄRÄ

COEUR DE FILET on naudan sisäfileen keskiosa, joka kypsennetään kokonaisena ja viipalooidaan vasta kypsentämisen jälkeen

Det regnar, it rains, sataa

Nämä perunat sopivat erittäin hyvin juuri lampaan, mutta myös esimerkiksi naudan sisäfileen kanssa. Viime viikonloppuna teimme lampaan ulkofilettä, parsaa ja karamellisoitua punasipulia
Naudanpaistia hitaasti sous vide

Naudanpaistia hitaasti sous vide

Olemme kokeilleet nyt broileria, naudanulkofilettä ja paistia. Sous viden ideana on kypsentää raaka-aine hitaasti tyhjiöpakattuna matalassa lämpötilassa vesihauteessa

LIHARUUAT

ulkofilettäjos liha on kovin paksu lisää marinointiaikaavuorokaudella tai leikkaa liha pihveiksi,jolloin muutaman tunnin marinointiaika riittää