Nyhtökauraa vegaanisena pastakastikkeena. I want to believe -kuva sai nauruhermot kutkuamaan, kun Facebookin Sipsikaljavegaaneissa haikailtiin kaihoisasti nyhtökauran perään
Tämä pulled pork eli nyhtöpossu onnistui kertakaikkisen hyvin. ) Ensimmäisellä kerralla kun nyhtöpossua kokkailin, ajattelin että nääääh, kyllä se vähemmässäkin ajassa valmistuu
Ravitsemuksellisesti härkis ei ole yhtä stydiä kamaa kuin nyhtis. Tämän vuoksi härkistä ei tarvitse maustaa aivan yhtä voimakkaasti kuin nyhtistä, eikä se pala paahdettaessa yhtä nopeasti pohjaan
Nyhtis-kanttarellipiirakkaa. Sekaan laitoin nyhtistä, eli nyhtökauraa joka mielestäni sopii hyvin sienten kanssa sillä molemmat ovat riittävän ”miedon” makuisia, etteivät peitä liikaa alleen toisiaan
Ensin vihis, sitten nyhtis… nyt Härkis. Onko tämä samanlaista kuin nyhtökaura. Härkiksen koostumus muistuttaa mielestäni nyhtistä, mutta on mureampaa ja mehevämpää
200g jauhelihaa (tai kasvisversioon 150g soijarouhetta tai 200g härkistä/nyhtistä). 200g jauhelihaa (tai kasvisversioon 150g soijarouhetta tai 200g härkistä/nyhtistä)
Somessa ei ole varmaan voinut mennä ohi nyhtökaurahypetys, multa ei ainakaan. Ei mennyt ohi ei, vaan kasvatti päivä päivältä suurta tarvetta saada nyhtökauraa
Nyhtökaura sopii mainoisti ihan perisuomalaisen ruskean kastikkeen jatkeeksi. Tai no, en tiedä voidaanko puhua ihan perinteisestä vielä, kun kyseessä on nyhtökaura