Olut lihapata uunissa reseptejä

Irlantilainen lihapata

Irlantilainen lihapata

Irlantilaiseen lihapataan tarvitaan irlantilaista stout-olutta. Siirrä liha ja sipulit uunivuokaan ja huuhtele pannu tilkalla olutta, lisää vuokaan myös olut, porkkanat, veteen sekoitettu tomaattipyree ja timjami
Syksyinen lihapata

Syksyinen lihapata

Kaada olut paistinpannun kautta uunipataan ja lisää tarvittava määrä vedenkeittimessä kiehautettua vettä
Syksyinen lihapata

Syksyinen lihapata

Tumma olut sopi hyvin nesteeksi ja se antoi oman täyteläisen makunsa ruokaan. on ollut hämärää, on kotoista kypsyttää uunissa tuoksuvaa lihapataa
Tumman oluen lihapata

Tumman oluen lihapata

Kuullota sipulit paistinpannulla ja lisää olut paistinpannulle. 3 dl tummaa olutta. Paista uunissa puoli tuntia 200 asteessa, laske sitten lämpötila 125 asteeseeen ja anna muhia vielä 3-4 tuntia. 3 dl tummaa olutta
Kyssäkaali-lihapata

Kyssäkaali-lihapata

Lisää pataan kyssäkaali, olut, lipstikka, maustepippurit ja laakerinlehti. Kyssäkaali sopii lihapataan ja tuo vaihtelua pataruokiin
Itsenäisyyspäivän lihapata

Itsenäisyyspäivän lihapata

Mikäli aiot pitää kauemmmin uunissa lisää olutta muutaman tunnin välein. Periaatteessa ainut neste mitä pataan laitoin oli olut,vot toki myös käyttää oluen lisäksi vielä vettä
Naudan lihapata

Naudan lihapata

Kaada päälle olut ja lisää vettä niin paljon, että lihat peittyvät. 3 dl tummaa olutta. Paista pataa uunissa tunti, ja laske sitten lämpötila 125-150 asteeseen. 2 valkosipulinkynttä 3 dl tummaa olutta
Irkkulan lihapata - pataruokien kunkku

Irkkulan lihapata - pataruokien kunkku

Lisää pataan lihapalat ja kaada olut perään. Tuhti lihapata on maailman parasta sapuskaa tietyissä olosuhteissa, eli kun elimistö huutaa murkinaa sadan kilometrin jäätikkövaelluksen jälkeen
Tämäkö on sitä huonoa ruokaa?

Tämäkö on sitä huonoa ruokaa?

Kaada olut ja sokeri, suola ja pippuri pannulle, sekoita niin että kaikki pannuun tarttuneet maut irtoavat olueen, ja kaada se sitten uunivuokaan

Flaamilainen lihapata ja olut-muffinit

Seuraava carbonnades on suosikkikeittokirjani ”Culinaria – Makujen Eurooppa” sivuilta löytyneen Belgialaisen pataruoan uunissa tehty versio