Kokeilin pakastamani omenasoseen kanssa ja sopihan se. Tarjoa vaikkapa omenasoseen kera. Haudutin tänään siinä maailman parhaassa keramiikkapintaisessa padassa riisipuuron
Omenasoseet. Olen tässä syksyn mittaan keitellyt omenasosetta. Saimme ensin kassillisen omenoita tädiltäni, sitten vielä bonuksena pari kassillista naapureiltamme
Voi murut, tänään mulla on tarjota helpotusta herkkuhampaan jomotukseen. Tässä on 2 sellaista reseptiä, joita olen pitkään pyöritellyt mielessäni ja yksi sellainen, joka ei ole oma tuotos laisinkaan mutta sitäkin ahkerammassa käytössä
Pehmennä omenoita 10. 15 minuuttia täydellä teholla. Sekoita välillä muutaman kerran. Lisää joukkoon sokeri-Melatiiniseos ja kuumenna vielä peitettynä täydellä teholla 5
Kuori ja halkaise omenat. Poista niistä kanta sekä siemenkota ja kuutioi tai raasta omenanpuolikkaat. Lisää hunaja ja keitä seosta silloin tällöin sekoittaen noin 10 minuuttia tai kunnes omenat ovat soseutuneet
Moi taas. Viime sunnuntaina kokeilin jälleen jotain uutta - nimittäin omenahillon keittämistä. --) Meidän pihan omenapuut notkuivat ihanista omenista ja halusin ehdottomasti ottaa niistä hyödyn
Tee pannareista lautaselle pienet pinot ja nauti itsetehdyn omenasoseen kanssa. Ei voi mitään, kiirettä on, eikä blogi päivity niin usein mitä haluaisin